Björnligan har gjort comeback, nu på Pastorsgatan

M och P på Kumminstigen, våra blivande grannar, skrev i sin blogg tidigare om Björnligan som besökt dom ett par gånger. Idag fick vi samtalet som vi INTE väntat på. Björnligan hade varit i farten men nu hos oss på Pastorsgatan.
Vår motor till garageporten blev deras byte den här gången. Det känns rent ut sagt för djävligt att man inte får ha sina saker ifred ens innan man fått ihop huset. Vem är det som känner glädje och tillfredsställelse i att montera upp en stulen motor i sitt garage?
Sen kan jag tycka att det var onödigt att skicka motorn med första leveransen.

Nåväl, inte mycket att göra åt men det förtar lite glädjen i hela husbygget.

I alla fall så har vi otroligt snabba och flitiga arbetsmyror till snickare. När vi kom förbi huset i förmiddags vid kl 10 så var takstolarna på huset redan på och garaget snart klart. Precis innan regnet kom så var taket med takpappen på. Helt otroligt.

Jag var såklart framme med kameran och förevigade det hela.



Byggherren M i mitt hobbyrum (även kallat tvättstugan):



Vi håller som bäst på att försöka enas om badrumsinredningen också. Många beslut ska tas och hjärnan kokar över emellanåt. Ska det vara valnöt, svart, vitt, rött lådor eller hyllor, högskåp eller bänkskåp. Och vilket kakel ska vi ha?
Det lutar i alla fall åt att lilla toan kommer att bli vitklädd på väggarna förutom en sektion i duschen där det blir röd mosaik. Golv = oklart.

Stora badrummet kommer förmodligen att få ett brunt golv och ljusa väggar med bruna inslag.

Många val ska göras. Och mycket skräp ska köras.

Ellen

Fan vad fort det går, coolt!

AnnLo som är grööön i nunan!!

Herregud vad det går undan!! Ni kan ju flytta i nästa vecka kanske? =)

Björnligan? Är det nya Familjen?

Skittråkigti allfall!



Kramar

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress