Eld i baken
Eld i baken fick Micke idag och Gottfrid hade fredagsmys redan från tidig förmiddag. Han fick äta hur mycket bullar han ville då pappa hade telefontid och pojken fick fritt valt från gotteskåpet för att hålla sig i skinnet.
Jodå, vi är fullt medvetna om att detta inte är en godkänd metod men den funkar när det är kris.

Alla entreprenörer har blivit kontaktade, byggström ordnad och förmodligen blir det start med grundarbetet redan nästa vecka.
Vi trodde grunden skulle läggas efter påsk men entreprenören ville börja redan nästa vecka.

Smått panik fick vi dock då vi inte alls var förberedda på annat än att vår flytt från hus till lägenhet kommer att ske nästa helg. Men det blir nog bra det verkar som att läget är under kontroll.

Vi ska dokumentera bygget från början och kikade in på expert där vi träffade en jättetrevlig försäljare som demonstrerade en digital systemkamera för oss. Han gjorde detta mycket bra och gör sig väl förtjänt av sin försäljarlön  och vi är helt förälskade i denna kamera. Han visste verkligen vad han pratade om och vi tog fantastiska bilder redan inne i butiken.
Smakar det så kostar det och nu har vi länsat spargrisen och tänker faktiskt slå till.

Återigen fladdrar tankarna i hjärnan, VAD HAR VI GETT OSS IN PÅ??
Fixar vi det här nu då, har vi råd egentligen???? Herregud, hur ska man veta??
Men jag gör hellre en sak jag ångrar än ångrar nåt jag aldrig gjorde. Livet är för kort för att hålla på och undvika en massa saker av rädsla, snart ligger vi six feet under med näsan i vädret och då är det för sent att leva sina drömmar.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress