innerväggar
Jag är så glad!
Kom till huset idag och nästan alla innerväggar var uppreglade och de flesta även gipsade på ena sidan, klara för eldragning. Vi var lite oroliga hur planlösningen skulle bli, vi har ganska många sovrum, ett stort kök, två badrum, stor tvättstuga, ett stort vardagsrum och ett allrum. Allt detta i ett rätt och slätt rektangulärt enplanshus. Vi var rädda att det skulle kännas plottrigt och trångt. 

Klev innanför dörren idag så blev jag helt upprymd. Det blir jättebra. Trots alla rum och trots att vi inte har öppen planlösning så blir det öppet och rymligt. Mycket tack vare våra sneddade väggar och ryggåstaket. Precis som vi hade tänkt oss och faktiskt bättre.
Det är svårt att få fram det på bild men bjuder på ett litet smakprov.

Hallen med den lilla toan med dusch till vä i bild och ingången till Julias rum till höger i bild. Man kommer in i köket och tvättstugan direkt till höger när man kommer innanför dörren:


Rakt fram när man kommer in är vardagsrummet:

Till vänster om vardagsrummet är Julia och Agens rum på vä sida och Gottfrids rum det första på höger sida. Längst ner i hörnet är vårt sovrum som inte har fått någon vägg ännu. Till vä längst ner är allrummet.

 
Bild från allrummet

ett extra sovrum till höger i vardagsrummet


Det har hänt en hel del och man har svårt att tänka sig nu att för mindre än 2 veckor sedan såg det ut så här:


och Gottfrid kollade hållfastheten i garageplattan:


 
stina

Härligt det ser ut , går undan =) Kanske får komma förbi och titta?! /stina

Maria

Vad kul att det känns bra med planlösningen. Det är alltid svårt att veta hur det blir bara genom att titta på en ritning. Vi kände samma med vårat hus. men vi är hur nöjda som helst. Känner att det inte kunnat bli bättre för oss. Jag vet att du la ut en bild på planlösningen tidigare, men jag kan inte hitta den. Får man önska att du kanske lägger ut en bild på den igen ?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress