En sommardag

Himla härligt att komma hem efter en lång arbetsdag till solsken, grillat, glada barn och en glad man och ett grannskap som myllrar av liv.

Sommaren kom, åtminstone för en dag.

Jag är så glad att vi tog beslutet att sälja vårt gamla hus, bygga ett nytt hus just här på tjärnaheden. Ett område som varken jag eller Micke haft i åtanke tidigare men som kändes så rätt direkt från första gången vi svängde in på området.
Hela vårt liv har fått ett lyft.

Nu kan vi äntligen lägga pengar och energi på roliga saker också och inte bara mölja ner varenda korvöre i ett hus som vi aldrig skulle fixa att renovera ikapp.

Och på tal om det så har vi bestämt oss för att fira midsommar i underbara Orsa. Torsdag till Söndag blir det Kabe-liv på campingen. Midsommarstång och dans på Midsommarafton, Sean Banan och Molly Sandén på midsommardagen. Det blir perfekt det och jag hoppas på finväder.

Nu ska jag fortsätta njuta av kvällen 

Maria

Samma är det med oss. Hade inte en tanke på Tjärnaheden. men vilket lyft för våra liv. Vi. är glada att alla budgivningar på hus drog iväg för hade de inte gjort det skulle vi inte bott där vi gör :-) Det är någon mening med allt trots att det emellanåt känns meningslöst..

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress